Nederlandse Ambassade in Kampala, Uganda

Spreekdag voor bedrijven

Bedrijvendag tijdens Ambassadeursconferentie

Op 30 maart a.s. vindt de Bedrijvendag plaats in de Fokker Terminal te Den Haag. De Bedrijvendag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie die het ministerie van Buitenlandse Zaken jaarlijks voor ambassadeurs en consuls-generaal organiseert. Het programma start om 15.15 en duurt tot 19.30 uur en is speciaal bedoeld voor bedrijven om in gesprek te gaan met ambassadeurs en consuls-generaal.

Verken uw internationale handelsmogelijkheden

Wilt u internationaal ondernemen of uw activiteiten uitbreiden? Op de Bedrijvendag zijn er meer dan 135 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal beschikbaar om internationale handelsmogelijkheden van bedrijven te verkennen. Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd, beschikken over een groot internationaal en diplomatiek netwerk, kennen de lokale markt en zijn experts op het gebied van de economische ontwikkelingen.

Speeddates

Tijdens de Bedrijvendag kunt u korte één-op-één gesprekken aangaan met de aanwezige ambassadeurs en consuls-generaal. Bij aanmelding kunt u maximaal vier gesprekken per bedrijf aanvragen.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt en onder voorbehoud. Aanmelden is mogelijk tot donderdag 9 maart a.s.

Aanmelden & programma

U kunt zich tot 9 maart  aanmelden via deze link. Hier vindt u ook meer informatie over het event en het programma.

Aanvullende informatie

Voor uw kansen op de buitenlandse markt downloadt u gratis de app NL Exporteert in de App Store (iOS) of in Google Play.

Meer informatie over de dienstverlening en ondersteuning van het ministerie van Buitenlandse Zaken bij internationaal zakendoen.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken organiseert de Bedrijvendag in samenwerking met RVO en VNO-NCW.